Seattle Children's Forest B

Cilent: Seattle Children's Hospital
Partner: ZGF Architects

 

Seattle Children’s Hospital provides pediatric care to children and their families, regardless of their financial circumstances, throughout the Pacific Northwest and West. Building Care is the second phase in a three-phase project, which began with Building Hope in 2010.

At the space created between the new Building Care addition and the existing River Building, Site Workshop is designing a shady and peaceful place reminiscent of a forest floor. Lush plantings from the forest understory will line the walkways and emerge from between the pillars of the building canopy. Granite stones form a set of informal seats next to the stairway, presenting a place for a quiet conversation or moment away from the stress of pediatric intensive care.

  • Black Instagram Icon

© 2018-19 Site Workshop Landscape Architecture